Ontmoet het team

Binnendienst
Familie

Dit is het commitment van Binnendienst: Geweldige klantervaringen. Samen.

Binnendienst expert

Waarom wij en onze bemanning

Caroline

Caroline is vanaf het begin betrokken bij de inbound, ondersteunt veel van onze relaties vanaf het begin en is dan ook een veel gehoorde stem. Naast het beantwoorden van de telefoontjes van uw klanten draagt Caroline de verantwoordelijkheid voor het debiteurenbeheer, recruitment en de kwaliteitscontrole. Op regelmatige basis luistert ze dan ook de inkomende gesprekken van uw klanten af om de kwaliteit van de gesprekken te waarborgen.

Sher

Sher is ook een veelgehoorde stem voor onze en uw klanten. Sher versterkt met haar dagelijkse aanwezigheid het team en daarmee onze telefonie. Naast deze afwisselende verantwoordelijke taak is Sher deels verantwoordelijk voor het up to date houden van uw bedrijfsgegevens. Elke wijziging die u doorgeeft van oude en nieuwe medewerkers worden opgevolgd door Sher, zodat wij als telefoonservice al uw klanten optimaal kunnen bedienen.

Marjolein

Marjolein is al laatst aan ons team toegevoegd en haar focus ligt op het beantwoorden van de telefoontjes van uw klanten. Marjolein is een betrouwbare, loyale en enthousiaste vrouw die elke dag met veel plezier aan het werk gaat om uw klanten zo professioneel mogelijk te woord te staan..

Merel

Merel is al jaren een onderdeel van ons team en fungeert als een back up van ons vaste team op de piekmomenten. Merel is een vrolijke dame die met haar professionele houding en goed te luisteren naar de vraag de juiste persoon of afdeling binnen het bedrijf weet te vinden en uw klant naar volle tevredenheid te helpen.

Menu